torsdag, augusti 10, 2006

Socialisering och sol

Ibland bara älskar jag att jag är social.
Snackade med en kille på Pride när jag jobbade (den sociala hälsan ni vet) och det visade sig att han skulle flytta till Värmland. Som social så tyckte jag att han kunde komma och hälsa på Rfsl Ungdom värmland någongång när han väl flyttat hit. Idag får jag ett qxmail från honom, alltid trevligt med mail, varpå jag skriver efter det sedvanliga hej, hur är det med dig osv. Att han får komma till karlstad någondag för jag är alltid ledig för en kopp kaffe. Han svarar: jag ska in i helgen och en kopp kaffe är alltid trevligt. Så på lördag ska jag ta en kaffe och prata med nytt folk.

Anyways, jag gick till Willys idag, jag och Skinny (min iPod om ni inte minns), och det var grymt skönt. Jag och min musik i solen. Allt blev så bra helt plötsligt. Som om solen gav mig näring och musiken fyllde min själ. Att sen kassörskan på Willys inte såg speciellt glad ut när hon såg alla mina konserver (ja, jag är fattig) är en helt annan sak. Dock ska tilläggas att vägen hem inte var lika trevlig, men det berodde på 20 konservburkar i ryggsäcken. Efter hemkomsten har jag spenderat dagen i soffan gosandes med min katt och sen lirat lite SSX. Nämnde jag att jag försov mig imorse och missade att ringa till vårdcentralen? Imorgon måste jag göra det. Sprutan ska tas den härveckan. Gaah.. vill ju inte ta den för sent.. Även om det finns testosteron kvar i en 2 veckor till. Så om någon känner för det så är det helt okej att ringa till mig imorgonbitti kl 11 för att väcka mig.

Min mamma har ringt mig varje dag de senaste 3 dagarna och jag har inte svarat. Har inte orkat. Idag ringde hon till och med till min lillebror och var orolig för mig.*suck* Jag är 25.. sluta nu mamma. Men iallafall, jag smsade och sa att jag inte orkade prata i telefon. Vilket är delvis sant. Anyways. Nu vet hon att jag lever och så kan hon sluta oroa sig. Eller ja, det kommer hon nog aldrig att göra. Men men... vad ska man annars med föräldrar till?

Just nu har jag två val. Antingen sover jag och vaknar utvilad imorgon och skriver 2 noveller på engelska och en dialog och läser ut "the real thing" eller så sätter jag mig nu och skriver minst en novell. Men frågan är om inte språket och grammatiken blir sämre nu när jag trött? Jo det blir den nog, så sova blir nog bäst.

Gonatt!

Inga kommentarer: